Personvernerklæring

NORDICTAXI, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.
Kontaktinformasjon
Telefon: 51 31 40 30
E-post: post@nordictaxi.no
Postadresse: Verksgata 54, 4013 Stavanger
Personopplysninger som behandles
NORDICTAXI samler inn personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre transportoppdrag som bestilles. Mengden og type informasjon varierer ut fra type oppdrag og betalingsmåte.
Eksempler på informasjon som innhentes
• Firma – eller personnavn
• Kontaktperson
• Fakturaadresse
• Hente -og leveringsadresse
• Telefonnr
• Telefonsamtaler (tlf nr fra og til, lydopptak, samt tidspunkt og varighet på samtalen)
• E-post adresse
Hvordan informasjon innhentes
Direkte innhenting
NORDICTAXI samler inn opplysninger når du ringer for å bestille taxi, gjennom skjemaer på våre nettsider, egen og tilknyttede app-er samt fra kunders bestillingssystem når disse er integrert med NORDICTAXI sine systemer.
Indirekte innhenting
NORDICTAXI samler inn opplysninger når tredjepart bestiller taxi på dine vegne. Tredjepart er offentlig betalt transport f. eks. pasientreiser (Helse Sør-Øst) i forbindelse med lege/sykehus, eller Hedmark Trafikk i forbindelse med f. eks skoletransport eller TT.
NORDICTAXI tar imot tilsendt informasjon fra oppdragsgiver knyttet til det enkelte oppdrag og deler denne informasjonen tilbake til oppdragsgiver i forbindelse fakturering av oppdraget.
Informasjonskapsler
Om du besøker våre medlemssider, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.
Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.
Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.
Formålet med informasjonen som innhentes
• Dokumentere bestillingen av transportoppdraget.
• Kunne utføre transportoppdraget som bestilles.
• Kunne sende tilbakemeldinger før/ under transportoppdraget.
• Ha bestillingshistorikk knyttet mot telefonnr, som viser siste 5 ordre når du ringer for å forenkle/effektivisere telefonbestillingen.
• Økonomisk godtgjørelse for transportoppdraget.
Grunnlag for behandlingen av personopplysninger
NORDICTAXI samler inn opplysninger for å utføre transportoppdrag eller tjenester tilknyttet dette. Lagring av opplysningene er for å dokumentere bestilling, opplysninger av relevans for oppdraget og opplysninger tilknyttet økonomisk godtgjøring for oppdraget.
Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å kunne levere tjenesten til deg.
Hvordan lagres informasjonen
Informasjonen lagres i vårt datasystem tilknyttet taksametersystemet.
Hvordan slettes opplysningene
En del av opplysningene slettes automatisk etter angitt lagringstid.
• Opptak og logg av samtaler slettes etter 12 måneder.
• Opplysninger om bestillingen i booking systemet slettes etter 3 måneder.
• Opplysninger knyttet til de økonomiske transaksjoner etter utført tur slettes iht. regnskapsloven.
Opplysninger tilknyttet regnskap/ økonomiske data lagres iht. regnskapsloven.
Utlevering av informasjon til tredjepart
Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter, men NORDICTAXI kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av tjenesten. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av NORDICTAXI.
Rettigheter
Som kunde hos NORDICTAXI har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve utlevering, retting, sletting og begrensinger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Dersom du mener at NORDICTAXI ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet.